Zelf Gepubliceerde Boeken

Dus hoe zou je je boek in de bibliotheek krijgen? De minst veeleisende manier is om een ​​boek aan je nabijgelegen open bibliotheek te geven. Ik kan momenteel geen openbare bibliotheek ontmoeten die geen gegeven boek aan zijn assortiment zou toevoegen, aangezien het geschenk via de legitieme kanalen is gedaan. In werkelijkheid kunnen er enkele speciale gevallen zijn, aangezien bibliotheken, hoe groot ze ook zijn, beperkte rackruimte hebben, dus ze moeten ervoor zorgen dat de boeken die ze aanbieden door hun weldoeners worden gelezen. Alles bij elkaar genomen, in het geval dat u uw boek op het rek kunt krijgen, heeft u een grote vooruitgang geboekt in de richting van het promoten van uw boek bij mogelijke klanten.

De manier om uw boek te geven, is de juiste bewaarder op te sporen om het te erkennen. Ga niet gewoon naar het verspreidingswerkgebied en zeg: “Hier is een boek voor het assortiment.” De persoon in het flowwerkgebied is normaal gesproken niet degene die kiest voor welke boeken er in de rekken komen. De persoon kan het boek heel goed toevoegen aan de stapel geschonken boeken, waarvan een aanzienlijk deel terechtkomt in de boekendeals van de bibliotheek om geld in te zamelen voor de bibliotheek. Al met al belt u de bibliotheek en vraagt ​​u de beheerder aan te spreken die verantwoordelijk is voor het assortiment. Die persoon is degene die verantwoordelijk is voor het kopen van boeken en het kiezen van welke boeken er op de rekken komen. Wees klaar om de individuele gegevens over uw boek te geven en bied aan om langs te komen of de persoon te e-mailen met de foto van de boekomslag. Als u hoffelijk en bekwaam bent, kan deze boekhouder uw voet in de ingang van de bibliotheek zijn. Vraag andere makers in de buurt wie de juiste bewaarder is en wat hun omgang met die beheerder is geweest, zodat je klaar bent voor de bijeenkomst die je misschien krijgt.

Vraag, zonder opdringerig te zijn, om een ​​beetje exposure zodra de bewaarder ermee instemt om uw boek te erkennen. Als de bibliotheek zich in een meer bescheiden stad bevindt, kan deze grote associaties hebben met de nabijgelegen media. Ik ken een bibliotheek die zelfs foto’s maakt van schrijvers die boeken geven en ze naar de buurtkrant sturen voor verspreiding; dit geeft je uitgebreide exposure en vertelt individuen dat het boek in de bibliotheek is. In elk geval zullen bibliotheken regelmatig in hun bulletins, op hun sites, in de nabijgelegen krant of op een tv-station in de buurt, boeken verspreiden die de laatste tijd aan hun assortiment zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat niet iedereen tegelijkertijd een vergelijkbaar duplicaat van uw boek kan bekijken. In het geval dat een hangend strak overzicht voor uw boek begint, zal de bibliotheek meer boeken moeten kopen. (Probeer geen seconde te stoppen om al uw metgezellen te vragen naar de bibliotheek te gaan en uw boek te vragen, zodat er een lijst met ophouden ontstaat). Ook, hoe uitgebreider die lijst is, de bijna bepaalde personen zullen niet toekijken, maar gaan uit om uw boek te kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share