Propy lanceert NFT-platform in de VS, waardoor onroerend goed kan worden gekocht als een NFT

Puzzelhuis met een ontbrekend stuk. De aankoop of bouw comfortabele droomwoning. Hypotheeklening aankoop onroerend goed. Regeling lokalen reparatie. Beschikbaarheid en goedkoop. Voltooi het gebouw (Puzzelhuis met een ontbrekend stuk. De aanwinst

Vorig jaar hebben we besproken hoe de vroege blockchain-startup Propy van plan was de technologie te gebruiken om de verkoop van onroerend goed in de echte wereld te vergemakkelijken door het concept van slimme contracten te introduceren. Het ging door met het daadwerkelijk verkopen van een appartement als een NFT, waarbij de NFT werd gebruikt om het juridische proces effectief te stempelen. Dat appartement was echter in Oekraïne. Vandaag lanceert het het hele concept in de VS, een heel andere ketel van legale vis.

 

Goede ondersteuning

Tegenwoordig breidt het het hele proces verder uit door door onroerend goed ondersteunde NFT’s in de Verenigde Staten te lanceren, waarbij wordt gewerkt aan het technologische en juridische kader om onroerend goed letterlijk om te zetten in NFT’s.

De technologie zal op de markt worden gebracht aan eigenaren en makelaars, waarbij Propy op 8 februari twee woningen in Florida veilt als onderdeel van een NFTing-service voor onroerend goed.

Hier is hoe het werkt: Propy zegt dat het record van de aankoop op de onveranderlijke blockchain wordt geplaatst en toegang biedt tot de juridische documenten die eigendom aangeven. Dit verlaagt de kosten voor de kopers en maakt het aankoopproces snel, simpelweg door hen in een paar minuten een woning te laten kopen. Het plan van Propy is om dit aanbod wereldwijd op te schalen en een enkel raamwerk te bieden voor de aankoop van onroerend goed met behulp van blockchain-technologie.

Vastgoedbelegging

Als dit lukt, krijgen de kopers een in Florida gevestigd vastgoedbelegging, eigenaar van een in de VS gevestigde entiteit die eigenaar is van het onroerend goed, waarvan de eigendomsrechten zijn gekoppeld aan een NFT. welke nft tokens kopen mogelijk online. Het is geen fractioneel eigendom en wordt een DeFi-activum waartegen kan worden geleend.

Natalia Karayaneva, CEO van mede-oprichter van Propy, zei: “Bij Propy hebben we alle noodzakelijke slimme contracten en een compatibel juridisch kader ontwikkeld dat tokenisering van onroerend goed in de Verenigde Staten mogelijk maakt. De NFT-verkopen bereikten in december 2021 $ 4 miljard en real-world activa zullen binnenkort een aanzienlijk deel van die markt vertegenwoordigen.

 

In 2021 heeft Propy via NFT een appartement in Oekraïne verkocht. Tot op heden heeft het meer dan $ 16 miljoen aan durfkapitaal opgehaald en wordt het ondersteund door mensen als Tim Draper en Michael Arrington.

Slimme contracten worden steeds meer wettelijk toelaatbare records, waarbij Vermont en Arizona beide dergelijke wetgeving aannemen.

Qua concurrenten heeft Propy er een paar. RealT is een fractioneel investeringsplatform voor onroerend goed waarmee beleggers wereldwijd kunnen investeren in de Amerikaanse onroerendgoedmarkt via een op tokens gebaseerd blockchain-netwerk. nft kopen met ideal mogelijk. SafeWire, voorheen SafeChain, pakt de uitdagingen op het gebied van draadfraude aan waarmee vastgoedbedrijven, agenten, klanten en industrieën worden geconfronteerd als gevolg van tussenkomst van hackers. Deze is echter overgenomen door ClosingLock.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share