Ola S1 en Ola S1 Pro testritten beginnen in India, maar alleen in deze vier steden

Ola Electric start testritten voor Ola S1 en Ola S1 Pro scooters. Ola Test Ride Camp is momenteel actief in vier steden. Men zou hun Order-ID, een geldig rijbewijs en een helm moeten dragen om een ​​proefrit te kunnen maken op hun toegewezen tijdslot.

Elektrische scooters

Ola lanceerde in augustus zijn elektrische scooters, Ola S1 en Ola S1 Pro. Het eenhoornbedrijf was toen in september begonnen met de verkoop van de elektrische tweeling en verzekerde zich van een verkoop ter waarde van Rs 1.100 crore in het tweedaagse verkoopvenster. Belangrijke symbolen auto leren is online. De enorme vraag blijft groot en Ola heeft de eerder beloofde verkoopdatum van 1 november verplaatst naar 16 december. Ola is echter, zoals beloofd, begonnen met de testritten voor de Ola Electric S1 en S1 Pro scooters. De testritten voor de elektrische tweeling zijn vanaf vandaag, 10 november, begonnen, zoals eerder beloofd, maar de strategie om deze ervaring uit te voeren heeft bepaalde specifieke technische details. Laten we bespreken.

 

Ola S1 en Ola S1 Pro testritten beginnen

Ola Electric is begonnen met testritten voor de Ola S1 en Ola S1 Pro elektrische scooters voor klanten die de elektrische tweewieler eerder hebben gereserveerd. Deze testritten worden georganiseerd via Ola Test Ride Camps in geselecteerde steden. Deze geselecteerde steden bevatten echter niet de volledige lijst met steden waar boekingen zijn gemaakt. Ola heeft gezegd dat andere steden met Ola Test Ride Camps de komende weken zullen worden ingeschreven. Voorlopig zijn Ola Test Ride Camps beschikbaar in vier steden: Delhi, Kolkata, Ahmedabad en Bengaluru. Ook worden proefritten alleen toegekend aan mensen die vooraf hebben betaald voor de e-scooters.

Er worden testritten gehouden in Forum (WeWork) in Cyber ​​City voor Delhi, in South City Mall voor Kolkata, Himalaya Mall in Ahemadabad en Prestige Cube Laskar voor Bangaluru. Gratis scooter theorie examen leren is mogelijk online. Klanten die voldoen aan de sorteercriteria van Ola voor het toewijzen van proefritten, moeten hun bestel-ID, een geldig rijbewijs en een helm bij zich hebben. Klanten is ook aangeraden om locaties te bereiken vóór hun geplande slots.

 

Verkoopdatums

Ola Electric heeft de verkoopdatums verplaatst naar 16 december na enige ontevredenheid van klanten over vertraagde leveringen. Ola Electric is nu begonnen met het nemen van de laatste betalingen voor hun S1- en S1 Pro-scooters. De Ola S1-scooter van Ola Electric kost Rs 1,00 lakh (ex-showroom) en Rs 1,30 lakh (ex-showroom) voor de Ola S1 Pro-scooter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share