Besparen tijdens en na je zwangerschap!

zwangerschapstips

Een kind ter wereld brengen, er is simpelweg níéts mooiers dan dat. Maar een baby’tje brengt natuurlijk ook vele kosten met zich mee (geloof mij, ik kan het weten!). Gelukkig kun je als je gericht online shopt heel veel besparen op je aankopen, zowel tijdens als na je zwangerschap.

Tijdens mijn zwangerschap heb ik veel gebruik gemaakt van kortingen en kortingscodes, het leven is immers al duur genoeg en als je korting kunt krijgen waarom zou je dat dan niet gebruiken? Ook heb ik veel nuttige websites ontdekt met veel adviezen en tips. Deze zal ik met jullie delen in dit artikel. Zo is er op de website van Zwitsal veel informatie te vinden over wat er verandert tijdens je zwangerschap (wist je bijvoorbeeld dat zelfs je haar verandert? Ja echt waar, je kunt zelfs haaruitval krijgen..): http://www.zwitsal.nl/article/category/364890/zwitsal-nl-advies-inspiratie-zwanger-

Een ander goed initatief vind ik Moeders voor Moeders zij helpen stellen met een vruchtbaarheidsprobleem, en jij kunt hierbij helpen! Kijk op de website voor meer informatie: http://www.moedersvoormoeders.nl/

Het is natuurlijk erg belangrijk om goed op je voeding te letten tijdens je zwangerschap, maar wat is wel goed voor je en wat niet? Bij voedingscentrum vindt je een uitgebreid overzicht over wat je wel en niet kunt eten en drinken en welke voedingsstoffen belangrijk voor je zijn.

10 Andere goede tips heb ik gevonden op Mama Enzo. Ze hebben een lijst samengesteld met 10 tips voor een relaxte zwangerschap waar ik veel aan heb gehad! Tip 6 heeft mij het best geholpen (de ademhalingsoefeningen), maar ook tip 8 heb ik veelvuldig gebruik van gemaakt omdat een zwangerschap nogal wat stress met zich mee kan brengen af en toe. Klik hier voor de zwangerschapstips.

Natuurlijk heb je ook leuke babykleding nodig die je kunt shoppen bij bijvoorbeeld Kleertjes.com, terStal of V&D. Hier vind je echt de leukste babykleding voor een leuke prijs. Als je de links volgt kom je ook nog goede aanbiedingen tegen die je veel korting kunnen opleveren door bijvoorbeeld het gebruik van een kortingscode of aanbieding.

Vraag gratis een blije doos (cadeaupakket) aan!

Je kunt HIER gratis een blije doos aanvragen met allemaal leuke producten voor tijdens en na je zwangerschap!

de-blije-doos

Heb jij nog leuke tips of kortingen handig voor de zwangerschap? Laat dan een reactie achter! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *