Korting bij Zalando

Zalando bestaat eigenlijk nog niet eens zo heel erg lang, maar toch is het van oorsprong Duitse bedrijf inmiddels uitgegroeid tot één van Europa’s grootste online retail zaken. Ook in Nederland heeft Zalando een groot marktaandeel veroverd op het gebied van online fashion. Dat komt natuurlijk voor een deel door de uitgebreide televisie campagnes die het bedrijf de afgelopen jaren heeft gevoerd. Denk maar aan de Zalando-man en de horde schreeuwende vrouwen die elke keer op hem afkomen als hij weer ergens een pakketje bezorgd. Gezien die vele tv-spotjes, en alle andere online en offline reclames, verbaast het je misschien niets dat het bedrijf nog nooit winst heeft gedraaid!

Met korting shoppen bij Zalando

Iedereen die wel eens op de website van Zalando is geweest kan beamen dat Zalando een ontzettend uitgebreid assortiment heeft aan schoenen en kleding voor zowel dames en heren als jongens en meisjes. Wat je misschien niet wist is dat Zalando ook een outlet heeft waar je altijd met flinke korting kunt shoppen! Daarnaast heeft Zalando ook de Zalando Lounge. Als je je registreert voor de Zalando Lounge dan profiteer je dagelijks van exclusieve kortingen op nieuwe mode-items van topmerken zoals Ralph Lauren. Omdat je misschien zelf geen tijd (of zin!) hebt om alle aanbiedingen van de Zalando Lounge elke dag te checken, worden de beste aanbiedingen op 1Kortingscode.nl geplaats. Heel handig! Zo weet je welke aanbiedingen eraan komen en welke op dat moment bezig zijn.

Extra korting bij Zalando en de Zalando Lounge

Zalando biedt vaak ook andere mooie kortingen aan. Als je je bijvoorbeeld aanmeldt voor de Zalando Lounge dan krijg je automatisch een kortingscode ter waarde van €10. Maar dat is nog niet alles, want voor elke vriendin die zich via jou aanmeldt ontvang je een extra kortingscode van €10! Op die manier kan je korting dus héél erg oplopen! Maar ook als je je aanmeldt voor de Zalando nieuwsbrief, dan krijg je automatisch een kortingscode van €5. Deze kun je direct gebruiken tijdens je eerstvolgende aankoop! Wil je op de hoogte blijven van al deze kortingen en aanbiedingen? Dan is het verstandig om deze website goed in de gaten te gouden.

5 thoughts on “Korting bij Zalando

  1. Janine says

    Ik heb laatst een kortingscode gezien van Zalando voor 20 euro korting maar kan hem niet meer vinden, weet iemand de code???

    Like(0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *